© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Robert Balantič
Robert Balantič
11.07.2014 12:32:11

Bomba: Cime znova v Olimpiji

Grega Wernig

Po kaotičnih razmerah v preteklem obdobju v zmajevem gnezdu znova želijo strniti vrste in postaviti pravšnje temelje za nemoten začetek nove sezone. Zdi se, da tudi ob pomoči novih (starih) moči.

V ljubljanskem prvoligašu si po dveh mesecih popolnega mrka očitno prizadevajo, da bi v pričakovanju začetka nove sezone umirili in predvsem uredili razmere. V to kategorijo vsekakor spada tudi podpis pogodbe z novim opremljevalcem športne opreme, a dela na številnih področjih je seveda še vedno več kot dovolj. Zahteven zalogaj bo gotovo tako zelo želena pomiritev z navijači. Kot je znano, so Green Dragonsi zaradi nestrinjanja s klubsko politiko oziroma predsednika Izeta Rastoderja napovedali bojkot tekem članske ekipe, toda v Stožicah kljub vsemu verjamejo, da bodo s privrženci s severne tribune naposled zakopali bojno sekiro. In pri tem naj bi pomagal nihče drug kot Sebastjan Cimerotič. Informacija sicer ni uradno potrjena, a prihaja iz zanesljivega vira. Ta pravi, da so vodilni možje Olimpije z nekdanjim reprezentantom že navezali stike in da so hkrati stekli pogovori o morebitnem sodelovanju oziroma vrnitvi prulskega driblerja v zmajevo gnezdo. V kakšni obliki natančno, še ni dorečeno, najprej je kakopak potrebno Cimetovo soglasje. Za zdaj tega bojda še ni, odločil naj bi se v prihodnjih dneh, vsekakor pa bi bila njegova prva naloga začeti pogovore z navijači in storiti vse, da bi "pokadili pipo miru".

Glavni igralec zgodbe, ki je nogometno še vedno aktiven v avstrijski nižjeligaški ekipi Nassfeld Hermagor, je včeraj ostal brez komentarja. Naših navedb ni želel potrditi, a jih ni niti zanikal, je pa dejstvo, da so se zadeve v Olimpiji začele premikati z mrtve točke, kar je nadvse pomembno. V nasprotnem bi marsikdo upravičeno pomislil, da je prijateljska preizkušnja s Chelseajem zgolj maska, s katero bi zeleno-beli radi prikrili dogajanja znotraj "družine".