© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.08.2024 12:01:14

Panika in slaba volja v Barceloni: Biser Kataloncev po hudi poškodbi že končal sezono?

Profimedia

Kaj se dogaja z biserom Barcelone?

Barcelona v domačem prvenstvu tudi po tretji tekmi ostaja stoodstotna. Rayo Vallecano je sicer v dvoboju s favoriziranimi gosti povedel v deveti minuti, ko je zadel Unai Lopez. Barcelona, ki je prevladovala v posesti žoge in številu strelov, je izenačila v 60. minuti, ko je podajo Raphinhe unovčil Pedri, junak dvoboja pa je bil novinec Dani Olmo, ki je v 82. minuti zadel za končnih 2:1.

Znova je navdušil šele 17-letni branilec Marc Bernal, ki je prvič v dresu članske ekipe dobil priložnost od prve do zadnje minute tekme. Vsaj tako bi morali biti, a je v sodniškem dodatku predčasno zapustil tekmo. Ne zaradi odločitve trenerja Hansija Flicka, ampak zaradi hude poškodbe kolena. Kot je sporočila Barcelona, si je strgal notranje križne vezi, poškodoval pa si je tudi meniskus. V naslednjih dneh bo šel pod nož, sezona pa je zanj bržkone že končana.

Ta poškodba je sicer za Katalonce hud udarec, odkritje začetka letošnje sezone Barcelone in produkt La Masie se je odlično vklopil v zvezdniško zasedbo, kljub svoji mladosti pa dokazal, da se lahko kosa tudi s 'težkokategorniki'.