© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
STA
STA
28.08.2024 00:51:02

Barcelona ostala stoodstotna, a to ni edini razlog za zadovoljstvo navijačev (video)

Profimedia

Nogometaši Barcelone so po 3. krogu še edini stoodstotni v elitni španski ligi. Katalonci so gostovali pri Rayu Vallecanu in zmagali z 2:1.

Rayo Vallecano je v dvoboju s favoriziranimi gosti povedel v deveti minuti, ko je zadel Unai Lopez. Barcelona, ki je prevladovala v posesti žoge in številu strelov, je izenačila v 60. minuti, ko je podajo Raphinhe unovčil Pedri.
V 71. minuti je pri Barceloni zadel Robert Lewandowski, toda sodniki so gol razveljavili zaradi predhodnega prekrška. Enajst minut pozneje pa je Dani Olmo, ki je pred kratkim okrepil katalonsko zasedbo in bil po znanih preglavicah naposled registriran, dosegel regularen zadetek za vodstvo z 2:1. V debitantskem nastopu za člansko ekipo katalonskega velikana je mrežo zatresel z natančnim strelom s približno desetih metrov in pokazal, da bo predstavljal okrepitev v pravem pomenu besede, zaradi česar navijači kakopak ne skrivajo zadovoljstva.

V sredo bo Atletico Madrid z Janom Oblakom ob 21.30 gostil Espanyol, ob tem pa bodo še tekme Atlethic Bilbao - Valencia, Real Valladolid - Leganes in Real Sociedad - Alaves.

V četrtek bosta še obračuna Girona - Osasuna in Las Palmas - Real Madrid, dvoboj Betisa in Getafeja pa je bil preložen.