© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
27.08.2024 23:40:26

Olimpija odšteva do tekme leta z Rijeko, medtem pa se je v Stožicah zgodil podpis nove pogodbe

alesfevzer.com

Zvestobo obljubil do poletja 2028.

Napetost v prestolnici se stopnjuje, začelo se je zaključno odštevanje do tekme leta za nogometaše Olimpije. V četrtek bodo v polnih Stožicah z Rijeko odigrali povratni dvoboj zadnjega kroga kvalifikacij za konferenčno ligo, kljub pomembnosti trenutka pa v klubskih pisarnah že pogledujejo tudi v prihodnost. In vodilni možje zmajev so povlekli tudi zelo konkretno potezo v tej smeri. Z Markom Ristićem, ki vse bolj opozarja nase, so podaljšali sodelovanje, obetavni branilec je zeleno-belim obljubil zvestobo do poletja 2028.

"Zelo sem vesel tega podpisa. Hvala klubu za zaupanje! Na igrišču se počutim odlično in s soigralci smo uspešno krenili v sezono, kar vsem skupaj vliva veliko samozavesti pred evropsko tekmo z Rijeko. Odločilni dvoboj poletja nam veliko pomeni, zato bomo naredili vse, da pridemo do končnega cilja. To je uvrstitev v skupinski del tekmovanja. Veselo novico vsekakor predstavlja tudi reprezentančni vpoklic. Nisem ga pričakoval, a tudi to govori o uspešnem začetku. Verjamem, da lahko tudi na mladi reprezentančni ravni ponovimo uspeh članov," je povedal 19-letni mladenič.

Del Olimpije je od poletja 2022, za zmaje pa je v članski zasedbi debitiral 8. marca 2023 na pokalni preizkušnji proti Nafti. Za prvo ekipo je zbral nastopov, v aktualni sezoni je bil štirikrat član začetne enajsterice. Dočakal je tudi premierno vabilo selektorja mlade slovenske reprezentance Mileta Aćimovića za tekmi proti Franciji in Cipru v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo.

boromisa ristic barisic
nkolimpija.si