© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.04.2018 14:38:07

Je to SPLOH NORMALNO? Po porazih z Liverpoolom in Unitedom bo PEP GUARDIOLA doživel tole!

Reuters

Navijači Manchester Cityja so po zadnjih porazih njihovih ljubljencev z Liverpoolom in Unitedom še vedno v šoku, toda tu je že nova bomba iz kluba.

Z zmago v mestnem derbiju rdeči vragi nekoliko prestavili odločitev o naslovu angleškega prvaka, ki bo letos skoraj zanesljivo pripadel Cityju. Toda sinjemodre zdaj skrbi, kaj se bo z njimi zgodilo v ligi prvakov. Poraz z 0:3, ki so ga doživeli na Anfieldu, je močno ogrozil njihove ambicije v najmočnejšem klubskem tekmovanju.

Toda te stvari očitno ne skrbijo odgovornih v klubu, ki po poročanju angleških medijev, želijo za vsako ceno v klubu zadržati trenerja Pepa Guardiolo. Zato mu bodo v podpis ponudili novo pogodbo, v kateri bodo močno dvignili njegovo plačo.

V pogodbi naj bi bilo zapisano, da ga želijo na stadionu Etihad zadržati do leta 2022, letno plačo pa bi mu s 15 milijonov evrov dvignili na kar 22 milijonov!

Toda to še ni vse, poleti bodo Guardioli zagotovili še kopico milijonov za okrepitve, s katerimi si v klubu želijo pokoriti nogometno Evropo. Ni kaj, v Cityju resnično ne skoparijo z denarjem!