© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.04.2018 13:20:15

Bayern slavi naslov prvaka, navijači pa NOVEGA TRENERJA: Velika SENZACIJA na čelu Bayerna?

Legendarni Nemec Jupp Heynckes je bil zgolj začasna rešitev, znan pa naj bi bil trener, ki bo Bavarce vodil v naslednji sezoni.

Po odhodi Italijana Carla Anceolttija je trenersko klop začasno zasedel povratnik na ta vroči stolček Jupp Heynckes. Nemec je nogometaše Bayerna v preteklosti vodil do nekateri največjih uspehov, po vrnitvi na klop pa je šla krivulja uspehov strmo navzgor. Bayern si je v soboto kar pet krogov pred koncem zagotovil naslov prvaka, odlično pa mu kaže tudi v ligi prvakov.

A nobenih dvomov ni, da se bo izkušeni Nemec ne glede na uspehe v letošnji sezoni poslovil od Bayerna. Vse od njegovega zadnjega imenovanja se je v javnosti pojavilo kar nekaj imen, ki naj bi prevzeli njegovo delo, nemški mediji pa zdaj razkrivajo, da gre za mladega Juliana Nagelsmanna.

Šele 30-letni strateg naj bi zadovoljil kriterije vodstva bavarskega velikana, čeprav je na tem področju relativno neizkušen, pa pri Bayernu zaupajo njegovim trenerskim sposobnostim, poleg tega odlično pozna nemško konkurenco. Celo tako zelo, da so Hoffenheimu pripravljeni odšteti odškodnino v višini 10 milijonov evrov.