© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.04.2018 14:26:30

ŠE ENA 'Bitka za Manchester'! Med begom se je spotaknil in padel v nemilost huliganov Cityja (VIDEO)

Tekma med Unitedom in Cityjem ali tako imenovana Bitka za Mancheseter je bila včeraj spektakularna. Kar preveč živaho pa je bilo v mestu pred dvobojem.

Varovanci Joseja Mourinha so zaostajali že z 2:0, potem pa Cityju preprečili zgodnjo proslavitev svojega petega naslova državnega prvaka in z vrhunskim preobratom zmagali s 3:2.

Vendar, prava drama se je po ulicah Menchestra dogajala že pred tekmo. Že od zgodnjega jutra so se po stranpoteh zbirali huligani iz enega in drugega tabora. Največji incident se je zgodil v ulici Bengal, približno 2 kilomtera od stadiona Etihad.

Približno 50 najbolj radikalnih huliganov Cityja, vsi so bili oblečeni v črna oblačila, je napadlo skupino navijačev Uniteda. Napadeni so začeli bežati v ozko ulico, eden med njimi je padel po tleh in doživel pravi pekel. Kmalu je na mesto incidenta prispela policija, zato pretepanje nesrečneža ni trajalo dolgo.

To pa se veda ni bil edini navijaški incident ta dan v Manchestru. Toliko o tem, da je Margaret Thatcher pred tridesetimi leti izkoreninila navijaško nasilje na Otoku.