© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.08.2017 11:19:17

Konec ljubezni z Realom: Ronaldovo VELIKO razkritje na sojenju! Želim si oditi v ...

V zadnjem času se v zvezi s Cristianom Ronaldom manj govori o njegovih sposobnostih na igrišču, veliko več je govora o obtožbah glede utaje davkov.

Član madridskega Reala je močno užaljen, ker se mu dogajajo te stvari. Kot pravi, je pri svojih svetovalcih vedno poskrbel, da so bile njegove obveznosti pravočasno plačane, ker zaradi tovrstnih zadev nikakor ne želi zaiti v težave.

Portugalec je obtožen, da je utajil kar 14,7 milijona evrov, za kar mu grozita zaporna kazen v višini 15 let in še visoka globa. Zdaj so v javnost prišle še nekatere podrobnosti iz njegovega zagovora, s katerim je poskrbel za kar nekaj dvignjenih obrvi.

Hkrati pa je še enkrat namignil, da bi resnično zelo kmalu utegnil zapustiti Iberski polotok. V istem stavku pa je kristalno jasno razkril željo, kam želi oditi. "V Angliji nikoli nisem imel tovrstnih težav, zato se želim vrniti tja. Vedno sem plačeval davke. V Angliji in v Španiji, vedno! Kot verjetno veste, ne morem ničesar skriti, noro bi bilo, če bi to skušal narediti, sem odprta knjiga."

Nato pa je dodal: "Leta 2014 sem vse poravnal, ne razumem ničesar v zvezi s tem. V šolo sem hodil do šestega leta in dobro igrati nogomet je edina stvar, ki jo obvladam. Ko mi svetovalci rečejo, 'Cris, v redu je', jim verjamem. Zaupam jim, najboljši so. Dobro jih plačujem, dobro opravljajo delo, zato je vse v njihovih rokah."