© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.08.2017 10:11:40

Kakšna NORIŠNICA v Parizu: Zaradi velikega navala so pri PSG-ju omejili prodajo Neymarjevih dresov (video)

vszi

PSG je Barceloni za Neymarja odštel 222 milijonov evrov ter s tem poskrbel za najdražji prestop v nogometni zgodovini, hkrati pa povsem obnorel svoje navijače.

To je bilo mogoče najbolje videti že včeraj, ko so Parižani že v prvem dnevu prodali kar deset tisoč dresov z Brazilčevim imenom na hrbtu. Njihova cena je sto evrov in več, tako da je 25-letnik samo na tak način že prvi dan PSG-ju prinesel več kot milijon evrov.

Če na dnevni bazi prodali po 10.000 Brazilčevih dresov, potem bi PSG že do sredine marca povrnil kupnino. Toda prihodke od prodaje dresov si pariški klub deli s proizvajalcem opreme, kar pomeni, da bi vse skupaj trajalo dvakrat dlje.

Sicer pa gredo dresi s številko 10 in napisom Neymar Jr. za med. V petek je bilo v dveh uradnih trgovinah PSG, na Elizejskih poljanah in pri stadionu Parc des Princes, takšno povpraševanje, da so se prodajalci odločili, da bodo v soboto prodajo omejili le na en dres na osebo.

Neymarja bo PSG navijačem uradno predstavil danes ob 13.45 na domačem stadionu pred prvo tekmo francoskega prvenstva proti Amiensu.