© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.08.2017 09:37:58

GROZA IN ŠOK V MONACU: Mbappe huje poškodovan?! (video)

Reuters

Sinoči se je z dvobojem med Monacom in Toulousom, ki ga je prvi dobil s 3:2 začelo francosko prvenstvo, toda zmaga aktualnih prvakov, ki so dvakrat zaostajali, danes nikakor ni prva tema pogovorov.

Vsi se z grozo spominjajo 75. minute, ko je moral igrišče zapustiti prvi zvezdnik Monaca Kylian Mbappe. Razlog za to pa je poškodba. V preteklem mesecu se je ogromno govorilo o izjemnem najstniku, v ospredju pa je bil njegov morebitni prestop v katerega od evropskih velikanov. Predvsem o prestopu v Real, čeprav se je v zadnjem času vse bolj začela omenjati Barcelona.

Zdaj se je stvar povsem obrnila. Mbappe se je že na prvi uradni tekmi sezone poškodoval. Po enem izmed njegovih hitrih in silovitih prodorov je ob posredovanju gostujočega branilca s kolenom močno udaril v podlago, pri čemer je bila na sklepu skoraj celotna njegova teža. V 75. minuti je tako igrišče zapustil z bolečim izrazom na obrazu, navijačem in nogometnim navdušencem pa je ob tem zaledenela kri v žilah.

Za zdaj še ni jasno, za kako hudo poškodbo gre, toda informacije iz Francije pravijo, da se v Monacu bojijo najhujšega ...