© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.08.2017 21:06:22

Prvi mož PSG-ja je UBIL Barco in razkril VSE! Kdo je plačal 222 milijonov? Kako? Kaj pravi Uefa? TOLE!

Predsendik Paris Saint Germaina, katarski bogataš Nasse El Khelaifi je spregovoril o vsem. Povsem brez zadržkov, neposredno.

"Naj si bomo takoj nekaj na jasne. Vse tiste pravljice, da je odškodnino plačal Neymar in da bo denar dobil ne vem kje, seveda ne držijo. Odškodnino smo plačali mi. PSG. Vseh 222 milijonov. Tega ne skrivamo, vse drugo so neumnosti," je bil zelo odločen Katarec, ki je prepričan, da njegov klub nima česa skrivati. 

"Ocenjujemo, da smo zgolj z Neymarjem vrednost in doseg blagovne znamke PSG dvignili za 50 odstotkov v primerjavi z njeno vrednostjo ob koncu prejšnje sezone. Najpozneje čez leto dni bo razlika v primerjavi s koncem prejšnje sezone že 100 odstotkov. Imamo kopico odlično plačanih ljudi, ki delajo dan in noč, da so to izračunali," je poudaril. 

"Nismo potrebovali nikakršne skrivne operacije, nikakršnih mahinacij. če bo Neymar vključen še v kakšen naš posel, pač bo, a to z odškodnino nima nobene zveze. 222 milijonov smo nakazali mi in jih bomo zlahka pokrili. Pojdi rajši na kavo, kot da razmišljate o tem, ali se bomo znašli v težavah," je bil celo precej oster. 

Oster do medije, oster do javnosti in oster do Barcelone: "Nisem jim dal Verrattija, namesto tega sem šel tja in jim vzel nogometaša, ki bo v naslednjem desetletju najboljši na svetu. Tako pač je. In vzel sem ga čisto. Kaj pravi Uefa? Naj pride pogledat, pokažem ji vse, ne bo našla nepravilnosti. Vse je v skladu s pravili finančnega fair playa, vse je čisto.