© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.08.2017 17:07:52

Kakšen odgovor Milana! Ne moremo plačati Bonuccija in Biglie? Kaj pa zdaj? Poglejte, kaj smo naredili!

Veliko prahu je dvignilo razkritje, da Milan še ni uspel registrirati svojih zadnjih dveh okrepitev.

Milan je to poletje zapravljal ogromno za vse standarde, ki niso PSG. Skupno je zapravil 200 milijonov evrov, se je pa znašel v težavah pri zadnjih dveh nakupih. Lucasa Biglie in predvsem največje okrepitve Leonarda Bonuccija rdeče-črnih niso mogli registrirati pravočasno za   nastop v tretjem krogu kvalifikacij za ligo Europa, obstajala pa je bojazen, da ju ne bodo mogli niti v prihodnje. 

Nekaj bank je namreč zavrnilo možnost dajanja garancije zaradi precej nejasnega Milanovega lastništva, a so na San Siru trdili, da gre zgolj za birokratsko težavo, ne za resen finančni zaplet. Znašli so se na udaru, toda svoje besede so ekspresno potrdili. Že danes popoldne so rešili čisto vse. 

Milan je  našel banko, ki mu je izdala garancijo, tako da bo lahko plačal Bonuccija in Biglio ter ju prijavil takoj v ponedeljek. Pa ne samo to, navijače pomirja dodatno. Kapital je resničen, pravijo, lastništvo in vse povezano z njim bo kmalu bolj jasno, garancijo pa bo banka izdala tudi za dodatne okrepitve. Te še pridejo pred koncem avgusta, trdi prebujeni velikan.