© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.11.2016 13:44:33

Brez pritiska, fant, na tekmo je prišlo le 122 oglednikov (video)

vszi

Vajeni smo, da največje talente po svetu že od rosne mladosti gledajo ogledniki največjih klubov na svetu, a to, kar se dogaja na Švedskem je ušlo izpod nadzora.

Alexander Isak, ali kar "novi Ibrahimović", kot mu pravijo. In po nekaterih kriterijih imajo kar prav. Fant je samozavesten, visok, za svojih 17-let tudi zelo močan. Švedski AIK ima kot kaže v svojih vrstah naslednjega v vrsti supertalentov.

To razkriva podatek, da se je na tekmo pretekli konec tedna prijavilo kar neverjetnih 122 oglednikov. Od tod tudi "čivk" kluba, kjer je zapisano "Eden izmed najbolj zaposlenih moških večera. Glavni oglednik @tobiasackerman je oddal poročilo o 122 skavtih v mestu."

Med njimi ni manjkal nihče od velikih klubov, pa tudi ne ravno veliko ostalih v najboljših ligah na svetu. Čeprav se je najprej prav zaradi povezave z rojakom Zlatanom Ibrahimovićem šušljalo predvsem o Isakovi selitvi na Otok k Manchester Unitedu, je zdaj zgodba dobila zaplet. 

Vključenih je še vsaj 121 ostalih klubov, ki so ga želeli videti v živo. V sezoni je doslej 17-letni in 190 centimetrov visoki napadalec zabil že 9 golov na 23 tekmah v švedskem prvenstvu.