© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.11.2016 11:31:57

Ste že videli kdaj tako nemotivirano moštvo? Tu so rdeči vragi (video)

vszi

Manchester United je v zadnjih tednih bleda senca blede sence moštva izpred nekaj let, ko so si skorajda v popolnosti podredili angleški nogomet.

In če v to niste najbolj prepričani, naj vam postrežemo z zares neverjetno slabo podobo moštva pred začetkom tekme. Vsi, ki ste kdaj igrali nogomet, četudi le na vaški in nižjeligaški ravni, veste, da je čas tik pred dvobojem vedno najbolj napet.

Varovanci Joseja Mourinha pa so videti, kot bi jim bilo za tekmo v turškem peklu popolnoma vseeno. Tudi Portugalec na klopi je po tekmi dejal, da so bili njegovi igralci tako nemotivirani, kot bi igrali nepomembno poletno prijateljsko tekmo. 

In to se vidi tudi v posnetku, ko prav v nobenem trenutku ni bilo v očeh in telesni govorici niti trohice žara in pripravljenosti na borbo. Sami pa si ustvarite še svoj pogled na moštvo Manchester Uniteda.

Tudi statistika pa govori, da je nekaj hudo narobe z rdečimi vragi. V Evropi so namreč zabeležili 5 zaporednih gostujočih porazov v Evropi. To je najdaljši niz v zgodovini kluba iz Manchestra.