© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Jure Bohorič
Jure Bohorič
05.11.2016 07:20:49

Luka Elsner: Veselim se sodelovanja s Stojićem

Drago Wernig - TAKA

Luka Elsner spi mirneje, potem ko se je Olimpija z zmago nad Domžalami vrnila na vrh prvoligaše lestvice, a biti trener zeleno-belih je tako ali tako služba, ki hitro postane še kako stresna.

Sta z Nenadom Protego še naprej v dobrih odnosih? Ali pa vam je kaj zameril? Recimo tiste besede po tekmi z Domžalami, ko ste dejali, da je prihod Ranka Stojića dobra stvar za Olimpijo, da je z njim prišla nova energija.
V trenutku, ko sem povedal, kar sem, sprememba še ni bila uradna. Povprašali so me za moje mnenje o Stojićevem prihodu v klub, ne o menjavi. Zato sem tudi rekel – in pri tem vztrajam –, da se meni osebno njegov prihod zdi dobra poteza. Spet pa ponavljam, da je vse to v domeni predsednika in da res nisem v položaju, v katerem bi lahko komentiral te stvari. Sem pa brez dvoma v dobrih odnosih z vsemi in si želim, da bi bilo tako tudi v prihodnje. Ker navsezadnje je to samo nogomet.

Vam pa verjetno godi, da Ranko Stojić o vas govori z izbranimi besedami.
Zato tudi pravim, da je komunikacija med nama dobra, ne nazadnje sva se prvič slišali že lanskega decembra … Komunikacija med nama poteka na dnevni ravni. In sodelovanja z njim se veselim tako, kot sem se veselil sodelovanja z Nenadom Protego. Glede tega se ni nič spremenilo. Da se iščejo nekakšni konflikti tam, kjer jih ni, pa res ni nobene potrebe. Kjerkoli sem bil, se bil vedno v dobrih odnosih. Tudi če sem se s komerkoli razšel, sem z njim ostal prijatelj, tako da … Posel pa je seveda posel.

luka elsner af
www.alesfevzer.com

CELOTEN INTERVJU SI LAHKO PREBERETE V TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!