© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.12.2015 12:22:36

Guardiola: Moja prihodnost? Vse bo jasno in znano v nekaj dneh!

¨Trener Bayerna Josep Guardiola je potrdil, da bo še pred božičem sporočil, ali bo nadaljeval delo na klopi münchenskega Bayerna.

Kar so napovedovali mediji in kar so napovedali tudi vodilni možje Bayerna, je zdaj potrdil še glavni junak ene najbolj perečih zgodb te jeseni Josep Guardiola. Katalonskemu strategu ob koncu te sezone poteče pogodba z Bayernom, nogometni svet pa z zadržanim dihom pričakuje, ali bo podpisal novo sli si bo poiskal novega delodajalca. 

Pri Bayernu so dali vedeti, da bodo zaključna pogajanja potekala v času med zadnjim krogom jesenskega dela prvenstva in božičem, Guardiola pa je zdaj prvič javno spregovoril o tem in tak scenarij dokončno potrdil. "Danes vam še ne morem povedati nič, vam bomo pa vsi skupaj lahko povedali zelo kmalu," dejal. 

"Odgovor na glavno vprašanje, povezano z mojo prihodnostjo, boste dobili prihodnji teden. Prihodnji teden bo vse jasno," je dodal, pri tem pa je skoraj gotovo, da bomo dobili le odgovor, ali bo nadaljeval pri Bayernu. Nato pa se bo, če bo odgovor negativen, začelo ugibanje, kje in kdaj se bo lotil nove naloge.