© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.12.2015 11:17:37

Zidane se je odločil: Če ga želijo, je pripravljen voditi Real

Potem ko se je dolgo časa izogibal tej temi in izjave zavijal v celofan, zdaj ni nobenega dvoma. Zinedine Zidane je pripravljen postati trener Reala.

Kot sta danes na svojih naslovnicah objavila tako slovita madridska Marca kot še bolj sloviti francoski L'Equipe, se je nekoč najboljši nogometaš sveta dokončno odločil. Pripravljen je narediti velik trenerski korak v svoji karieri in prevzeti vodenje ekipe, za katero je igral in pri katerem deluje.

Zanesljivost informacije je zagotovo popolna, kajti Marca ima tradicionalno najboljše vesti iz notranjosti kraljevega kluba, medtem ko L'Equipe preprosto ne objavi nečesa, kar ni absolutna resnica. O Zidanovi odločitvi torej ne more biti niti najmanjšega dvoma, potem ko je legendarni Francoz o vsem skupaj razmišljal kar nekaj časa.

Kot poročata oba časnika, bi bil Zidane vodenje Reala pripravljen prevzeti tudi sredi sezone, če bi se vodstvo kluba odločilo za odstavitev Rafaela Beniteza. Predsednik kluba Florentino Perez je o tem seveda obveščen, a za zdaj namerava vztrajati pri kritiziranem španskem trenerju. Do nadaljnjega...