© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
muk
muk
14.09.2015 17:48:53

"Dragi navijači, zbiramo denar za Rogersovo odpravnino"

vszi

Liverpool je izgubil zadnji dve prvenstveni tekmi, tudi igre pa ne dajejo ravno veliko upanja v boljši jutri. Marsikateremu navijaču rdečih je tako že pošlo potrpljenje, pa na bolj ali manj inovativne načine izražajo nezadovoljstvo nad delom Brendana Rogersa.

V zadnjih dnevih je tako denimo luč dneva ugledal sklad, v katerem želijo zbrati denar za odpravnino severnoirskemu trenerju. "Čas Brendana Rogersa se je iztekel, vrh glave imamo tega neokusnega nogometa, obupnih okrepitev in klišejskih izjav, ki jih prodaja iz tedna v teden. Kar je preveč, je preveč. Bojda bo potrebnih 10 milijonov evrov, da ga odpustijo, pa je bila ta stran ustvarjena z namenom, da pokažemo vodstvu kluba, da so navijači Livepoola tako obupani, da so pripravljenimi seči v lasten žep, da ga odpustijo," je zapisal idejni oče pobude.

Deset milijonov bodo sicer težko zbrali, v ponedeljek popoldne se je nabralo zgolj 35 evrov, pa bodo morali Liverpoolovi navijači kot vse kaže še nekaj časa trpeti Rogersa.

Kam bo šel zbrani denar, če jim ne bo uspelo napraskati deseti milijonov, pa ustanovitelj zbiralne akcije na spletni strani GoFundMe ni razril.