© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
jz
jz
14.09.2015 16:03:34

Onesvestil se je med tekmo

vszi

Na nedeljski tekmi nemške druge lige med Fortuno Düsseldorf in 1860 Münchnom je v svojem kazenskem prostoru napadalec levov iz Münchna Rubin Okotie padel kot pokošen.

Kot kaže je bila to zapoznela reakcija na udarec med duelom s vratarjem Fortune Michaelom Rensingom. Vse skupaj se je zgodilo v 70. minuti, ko se je Okotie v svojem kazenskem prostoru naenkrat sesedel, potem pa so ga morali odnesti z igrišča. Seveda so ga z reševalnim vozilom takoj odpeljali v bolnišnico, Okotie pa je že v vozilu prišel k zavesti. "Mislim, da je Okotie dobil v zračnem dvoboju z vratarjem Fortune Rensingov močan udarec v glavo. Čudno je le, da je omedlel šele pol minute kasneje," je dejal trener 1860 Münchna Torsten Fröhling.
V bolnišnici so Okotiju seveda slikali glavo in ugotovili, da ni hujšega razen lažjega pretresa možganov, in avstrijskega napadalca so že izpustili domov.
Fortuna je na zej tekmi dosegla prvo zmago (3:0) pod novim trenerjem Frankom Kramerjem, Münchenčani pa po šestih tekmah še nimajo zmage, temveč le dva remija.