© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
eč
09.09.2015 11:03:57

Na twitterju izvedel, da je zamudil tekmo svojega kluba

vszi

Živemu se vse zgodi; irski nogometaš Pat Flynn je zamudil na tekmo svojega kluba. Ker je pozabil, da je sploh na sporedu.

Če gre za resnično zgodbo, je vrhunska, če se v ozadju skriva skrbno načrtovan scenarij za malce prepotrebne reklame, potem prav tako kapo dol.

Iz Irske prihaja novica o tem, kako sta se v enem od tamkajšnjih nogometnih pokalov pomerili ekipi Longford Towna in Shamrock Roversa. Rezultat vas bržčas ne zanima, pa vseeno: Shamrock je slavil z 2:1. A morda bi bilo drugače, če bi za Longford zaigral Pat Flynn. Bil je odsoten, toda ne zaradi poškodbe ali kartonov. Razlog za to, zakaj je izpustil tekmo svojega kluba, je bil naravnost bizaren: pozabil je nanjo!

Tridesetletnik je v torek zvečer v miru počival na domačem kavču, ko je poprijel za mobilni telefon in pogledal, kaj novega se dogaja na twitterju. Nato pa ga je doletel šok – zagledal je objavo svojega kluba, ki je twitter izkoristil za to, da je v svet poslal informacijo, da je rezultat na tekmi še vedno 0:0. "Je to šala? Nocoj igramo tekmo?" začudenja ni skrival Flynn, nato pa odločno pristavil: "Fantje, sem na poti!" Nato so se v pogovor vključili še pri Shamrocku in dogajanje na twitterju je postalo zelo pestro.

flynn

Toda Flynnu na koncu vseeno ni uspelo, na tekmo ni prišel, njegov zdajšnji klub pa je izgubil proti njegovemu nekdanjemu. "Konec tekma in Pajo (nogometašev vzdevek, op. a.) bo vesel novice, da smo zmagali," so zapisali pri Shamrocku in ga dregnili, češ da je še vedno navijač njihovega kluba.