© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.09.2015 09:47:10

Bi ga res lahko videli v priljubljeni franšizi?

David Beckham se kot kaže nagiba novi karieri. Potem ko je uspešno nastopal na zelenicah, sedaj snema film Guya Ritchieja, medtem ko ga želijo navijači videti v precej bolj drzni vlogi.

David Beckham je nekdanji nogometaš, maneken, fotomodel in še bi lahko naštevali. V svojem življenju je preizkusil že marsikaj, zdaj pa bo igral celo v filmu svojega rojaka Guya Ritchieja (Knights of the Roundtable: King Arthur). A medtem ko ima v tem filmu le 13 vrstic, se mu morda obeta precej večja vloga.

S prvo preizkušnjo je bil kar zadovoljen. "Bil sem precej nervozen, ko sem vadil in odigral te svoje vrstice," je povedal 40-letni Anglež, ki je našel zanimivo primerjavo s prejšnjim, športnim udejstvovanjem: "Tako kot mi pri športu začne srce biti hitreje, mi tudi pri ob igranju filmskih likov razbija." 

Do razmišljanja o filmski vlogi Jamesa Bonda naj bi ga pripravili navijači, ki so ga zasuli s prošnjami, da postane akcijski igralec. Svoj krst pa bi lahko doživel potem, ko zdajšnjemu Bondu Danielu Craigu poteče pogodba . Si predstavljate? David Beckham kot tajni agent 007 - številka je prava, čeprav je vse skupaj zelo težko predstavljivo. A pri nekdanjemu nogometašu Manchester Uniteda, Real Madrida, Milan, PSG-ja in LA Galaxyja res nikoli ne moremo biti 100-odstotno prepričani. 

Kasneje je nekoliko umiril žogo in pripomnil, da je delo zelo zahtevno: "Potrebuješ ogromno znanja in discipline, prav tako se nočem prehitro vplesti v to, ne da bi se o tem dobro podučil. Potrebujem še veliko vaje."