© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
26.08.2015 12:57:18

Deklica po prejetem zadetku neutolažljivo jokala (video)

Najpomembnejšo postransko stvar na svetu spremljajo tudi mlajši, še posebej razočarana pa je bila deklica, ki je navijala za klub, katerega barve brani slovenski napadalec Robert Berić.

Včeraj si je skupinski del lige prvakov prek kvalifikacij zagotovilo pet moštev, med njimi pa ni bilo Rapida, katerega barve brani tudi slovenski reprezentant Robert Berić. Na povratni tekmi so nogometaši iz avstrijske prestolnice v Lvovu remizirali s Šahtarjem, slednji pa se je lahko veselil napredovanja po zaslugi minimalne zmage z 1:0 v Dunaju.

Rapidu je sicer včeraj dobro kazalo, saj je v prvem polčasu vodil z 2:1, hladen tuš pa je doživel v 27. minuti, ko so gostitelji izenačili na 2:2. Ta zadetek je v slabo voljo spravil tudi številne navijače zeleno-belih, še najbolj pa je prizadel mlajšo deklico. Slednja je ob izenačujočem zadetku planila v jok, po videoposnetku sodeč pa je imela tudi precej za povedati na račun prejetega zadetka.

Sicer pa ne gre čisto za običajno nogometno navdušenko. Njen oče je namreč kapetan Rapida, prav gotovo pa jo je vsaj nekoliko potolažilo dejstvo, da je Stefan Hofmann prispeval drugi zadetek za svojo ekipo.