© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.03.2015 13:00:48

Ronaldo pod drobnogledom la lige (video)

Cristiano Ronaldo je konec tedna na Camp Nouu dosegel edini zadetek za Real, zaradi načina, kako ga je proslavil, pa ga je zdaj pod drobnogled vzelo vodstvo španskega tekmovanja.

Nekdanji igralec Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo po nedeljskem el clasicu ni imel ravno obilo razlogov za veselje, saj je morala njegova ekipa v derbiju vseh derbijev z 1:2 priznati premoč Barceloni. Edini zadetek za Real je dosegel ravno Portugalec, vodilni možje španske la lige pa zdaj podrobno proučujejo njegovo dejanje po zadetku.

Ronaldo je moral ob vsakem dotiku z žogo poslušati glasne žvižge s tribun, ob zadetku pa si je nekoliko privoščil gledalce in jim z rokami nakazal, naj se umirijo. 

Njegovo ravnanje je komentiral tudi predsednik španske la lige Javier Tebas, ki je dejal: "Moramo biti pozorni na vsakršno provokativno nogometaševo dejanje. Takšne geste ob proslavljanju ali pa med samo igro lahko povzročijo agresivno vedenje med gledalci, česar pa si seveda ne želimo."

Kakšna kazen ga bo doletela bo znano v prihodnjih dneh. V najslabšem primeru bi moral portugalski nogometni zvezdnik izpustiti eno tekmo, bržkone pa bo ostalo le pri ustnem opominu.