© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Robert Balantič
Robert Balantič
25.03.2015 09:45:42

Kazen za kanarčke

Nikola Miljković

Koprčanom se na Portovalu ni izšlo. Ostali so praznih rok, toda prvi mož kluba Ante Guberac poudarja, da se poraz od poraza razlikuje in da bodo igralci za prikazano v nedeljskem popoldnevu kaznovani.

Nekateri mediji so po tekmi v Novem mestu poročali, da naj bi Ante Guberac med drugim povedal, da se bodo morali igralci med reprezentančnim premorom pogovoriti in razčistiti določena nesoglasja.

"Prosim? Z nikomer nisem govoril. Nič ne vem, da bi bilo kaj narobe," se je včeraj popoldne odzval predsednik koprskega prvoligaša, ki pa po porazu v dolenjski prestolnici razočaranja kakopak ne skriva. "Lahko izgubimo, nič ne rečem. A lahko po nesreči, potem ko ob dobri igri nismo izkoristili lepega števila priložnosti. Niti na misel mi ne pride, da bi kakorkoli podcenjeval Krko, toda način, na katerega smo klonili v Novem mestu, ni sprejemljiv. Privoščili smo si neumne gole, ki so bili posledica neodgovornosti. Kaj takega se nam ne sme več dogajati. Prepričan sem, da bi se razpletlo drugače, če bi igrali v popolni zasedbi, vendar to ni in ne sme biti opravičilo. Koper tako ne sme izgubljati, igralci bodo za prikazano kaznovani," je razkril Ante Guberac.

759-6-guberac ap
Arsen Perić

Seveda nas je zanimala oblika kazni. "Kazen bo denarna. Ker udarec po žepu najbolj boli," je odvrnil prvi mož kanarčkov. Pred kratkim je obljubil, da sojenja v Kopru ne bodo več komentirati, a kljub temu smo ga skušali speljati na tanek led. "Kar sem rekel, sem rekel," se je odzval Ante Guberac, ki seveda vnovič poudarja, da je prepričljivo največji cilj Kopra osvojiti pokalno lovoriko.
Ovira na poti do finala so Domžale: "Popolnoma jasno je, da nas čakata težki tekmi, toda prepričan sem, da imamo boljšo ekipo, kar pa bo seveda treba potrditi na igrišču."