© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
24.02.2015 13:32:04

Agüero: Na igrišču nisva prijatelja

Argentinca Sergio Agüero in Lionel Messi sta v zasebnem življenju velika prijatelja, tokrat si bosta na stadionu Etihad stala nasproti.

Barcelona z Lionelom Messijem na čelu se bo danes v gosteh pomerila z Manchester Cityjem, domači nogometaš Sergio Agüero pa Messija in njegove soigralce opozarja, da bo City precej bolj nevaren, kot je bil lani.

Takrat so se namreč v četrtfinale lige prvakov gladko uvrstili nogometaši Barcelone. "Barca nam je lani povzročala precej težav, saj so zelo dobro zadrževali žogo. Želeli smo napadati, toda le stežka smo se prebijali v bližino njihovega kazenskega prostora," se je lanskih tekem v osmini finala spomnil nekdanji igralec madridskega Atletica.

Toda City je v letošnji sezoni pokazal precej več, še posebej je navdušil proti koncu skupinskega dela, ko je na domačem stadionu na kolena spravil Bayern in v gosteh Romo ter si za las zagotovil napredovanje v izločilne boje.

"Prepričani smo, da se bomo tokrat bolje izkazali. Ko so že mnogi mislili, da nimamo več možnosti, smo premagali Bayern in Romo. S tem smo dokazali, da smo vse pomembnejši dejavnik tudi v evropskih tekmovanjih," je dejal "Kun" in se dotaknil še rivalstva z reprezentančnim soigralcem in velikim prijateljem Lionelom Messijem: "Prijateljstvo na zelenici nima kaj početi, tam nisva prijatelja. Oba sva osredotočena le na svoji ekipi in to do zadnjega sodniškega žvižga. Tako je tudi prav."