© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.02.2015 09:56:56

Priimek že, kaj pa kvaliteta?

vszi

Eden od treh sinov Davida Beckhama naj bi že poleti zaključil s pustolovščino pri Arsenalu.

Johan Cruyff sodi med najboljše nogometaše vseh časov, njegov sin Jordi pa se nikdar ni uspel prebiti iz očetove sence. Zgodovina brcanja žoge beleži nemalo primerov, ko so očetje letvico postavili tako visoko, da je njihovi nasledniki nikdar niso uspeli preseči. Zdaj se v Angliji za kariero profesionalnega nogometaša bori naslednji mladenič slovitega priimka, toda tudi v njegovem primeru se zdi, da bo očetova slava zanj vseeno ostala nedosegljiva.

Kdo je oče Brooklyna Beckhama, kakopak ni treba opisovati na dolgo in široko. David Beckham je bil, ne samo zaradi igralskih kvalitet, globalni zvezdnik nogometa, njegova kariera je bila res izjemna. Zaradi njegove prepoznavnosti so mediji pred časom kot sočno kost pograbili novico, da se je Beckhamov 15-letni sin Brooklyn pridružil Arsenalu, z enakim pompom so zdaj v javnost poslali tudi sporočilo, da naj bi se topničarji mladeniču ekspresno hitro zahvalili za sodelovanje.

Čeprav je bil kot petnajstletnih uvrščen v ekipo do 18 let, naj bi odgovorni ljudje na stadionu Emirates ocenili, da je v zaostanku z razvojem v primerjavi z drugimi vezisti desničarji. Zato naj bi poleti dobil proste roke. Člana mladinskega pogona Arsenala sta tudi Beckhamova druga dva sinova Romeo in Cruz, slednji, ki jih šteje deset, pa naj bi bil med vsemi tremi najbolj nadarjen.