© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
11.02.2015 21:35:01

Za koga navija Juan Cuadrado?

Reuters

Prestop Juana Cuadrada iz Fiorentine v Chelsea je bil eden najdražjih v zimskem prestopnem roku.

Londončani so morali nogometaševemu zadnjemu delodajalcu za odkup pogodbe odšteti 31 milijonov evrov, 26-letni kolumbijski reprezentant pa je modrim obljubil štiriinpolletno zvestobo.

Cuadrado je konec tedna že vknjižil svoj prvi nastop za novo moštvo, ob zmagi nad Aston Villo ga je Jose Mourinho v igro poslal v 80. minuti. Današnji dvoboj z Evertonom pa je že začel v udarni enajsterici.

Zdaj pa so otoški mediji objavili pogovor z Deninsonom Rivasom. Njegovo ime vam prav gotovo ne pomeni nič, ampak gre za kolumbijskega trenerja, ki je odkril Cuadrada. Slednji je pod njegovim vodstvom v mladosti igral za klub z imenom Manchester, ki domuje v mestecu San Juan de Uraba, in leži na severu te južnoameriške države.

Rivas je v pogovoru razkril, da je bil Manchester United klub, nad katerim se je Cuadrado v tistem času najbolj navduševal. "Ko je bil pri nas, je bil velik navijač Manchester Uniteda. Rdeči vragi so imeli v tistem času, to je bilo okoli leta 2000, izjemno moštvo, bili so najboljši na svetu in hkrati zelo priljubljeni v Kolumbiji. Ker je tudi sam igral za Manchester, mu je bilo to seveda še toliko bolj pomembno. Sanjal je o tem, da bi igral za United in mogoče še vedno sanja o tem!" je bil prav nič diplomatski nogometašev nekdanji trener in morda povzročil, da se bo moral zaradi te nepremišljene izjave Cuadrado v prihodnosti soočiti tudi s kakšno težavo.