© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
10.02.2015 22:28:28

Cristianova zabava povzročila obilo težav (video)

Reuters

Po dveh tekmah neigranja zaradi prejetega rdečega kartona se je Cristiano Ronaldo v sobotnem derbiju z Atleticom vrnil v postavo Reala.

Slaba predstava njegovega moštva in njega samega je pripeljala do tega, da so galaktiki proti mestnemu tekmecu izgubili s 4:0. Visok poraz pa Portugalca ni oviral pri tem, da ne bi še isti dan po tekmi veselo proslavil svojega tridestega rojstnega dneva, ki ga je imel dva dni prej.


Seveda se nekateri goreči privrženci Reala s tem niso mogli sprijazniti in so na ponedeljkovem treningu izobesili transparent, ki je bil namenjen slavljencu in druščini. Na njem pa so zapisali "Vaš smeh, naša sramota".

Ronaldu sta najprej v bran stopila njegov zastopnik Jorge Mendes in nekdanji portugalski reprezentant Luis Figo. Zdaj je na soigralčevo stran stopil še Javier Mascherano, ki je dejal, da Cristiano ni naredil ničesar narobe. Javnost pa bi se po njegovem mnenju morala zavedati, da morajo igralci ločiti profesionalno življenje od zasebnega.

"Vsak živi tako, kot mu najbolj ustreza, in jaz nisem človek, ki bi nekomu govoril, kako bi moral živeti svoje življenje. Vsi smo ljudje, ampak mnogi dostikrat pozabijo, da imamo igralci za javnim življenjem izpred kamer še svoje zasebno življenje, ki ga lahko živimo po naših željah. Ne smemo pozabiti, da smo tudi mi krvavi pod kožo in imamo pravico do zasebnosti, ljudje bi to morali razumeti," je povedal 30-letni argentinski reprezentant.

KAZEN ZA KHEDIRO IN JAMESA?
Cristianova zabava je v težave pahnila še nekaj njegovih soigralcev. V klubu namreč razmišljajo o kazni za Samija Khediro in Jamesa Rodrigueza. Čeprav sta oba poškodovana, sta se udeležila zabave, zaradi česar bi se njuno stanje lahko še poslabšalo.

Nemec je sobotni obračun končal že po prvem polčasu, z nogometnih zelenic pa bo odsoten vsaj tri tedne. Kolumbijec pa je v četrtek prestal operacijo stopala in bo odsoten približno tri mesece. 

Na zabavi je bil še en igralec, ki se počasi vrača po poškodbi. To je hrvaški vezist Luka Modrić, ki pa se je zaradi tega že opravičil soigralcem in predsedniku kluba.