© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
10.02.2015 19:25:27

Poraz črno-belega dvojca

partizan.rs

Nogometaši Partizana se mudijo v Turčiji, kjer se pripravljajo na nadaljevanje sezone.

Trenutno vodilno moštvo srbskega prvenstva je danes v Beleku odigralo šesto prijateljsko tekmo v tem obdobju. V precej slabih pogojih za igro, med tekmo je močno deževalo in pihalo, mu je nasproti stal bolgarski prvoligaš Liteks.

partizan ilic
partizan.rs

Moštvo iz Loveča je v 65. minuti povedlo prek Cvetkova, trinajst minut pozneje je izenačil Ćirković, za zmago oranžnih z 2:1 pa je v 83. minuti zadel Popov.

Za slovenske ljubitelje nogometa je najbolj pomemben podatek, da sta Branko Ilić in Gregor Balažic srečanje začela v prvi postavi beograjskega kluba. Medtem ko je 32-letni Ljubljančan na igrišču ostal do zadnjega sodnikovega žvižga, je Prekmurec, ki bo v četrtek praznoval 27. rojstni dan, v 58. minuti svoje mesto na igrišču prepustil poznejšemu strelcu Ćirkoviću.

partizan balazic
partizan.rs

To je bil že četrti poraz Partizana v pripravljalnem obdobju. Čeprav gre samo za prijateljske tekme, pa tak izkupiček prav gotovo ne more dobro vplivati na varovance trenerja Marka Nikolića, ki jih prva uradna tekma v nadaljevanju sezone čaka 21. februarja, ko bodo na svojem igrišču gostili še en klub z močnim slovenskim pridihom - Voždovac.