© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tp
tp
07.02.2015 20:31:35

Cristiano: Real je boljši od Atletica, na koncu bomo prvaki

Reuters

V Španiji še vedno odmeva visoka zmaga Atletica nad Realom, svoj pogled na pravo katastrofo pa je podal tudi Cristiano Ronaldo, ki se tokrat ni izkazal.

Portugalecje bil na eni strani kritičen do igre celotne ekipe, vključno s svojo, na drugi strani pa je prepričan, da ta poraz z 0:4 še ničesar ne pomeni. "Real Madrid z nobeno ekipo ne more izgubiti z 0:4. Vsega je primanjkovalo, predvsem volje in želje. Ekipa ni bila sveža ne v fizičnem ne v psihološkem pogledu. Toda ni nobenih izgovorov, naredili smo veliko napako," je po tekmi povedal Portugalec, za katerega je bila to prva tekma po prestani kazni.


"Igrali smo zelo slabo v vseh elementih, tako v obrambi kot v napadu. Nič nam ni steklo, to je dan, ki ga želimo čim prej pozabiti in se naučiti iz teh napak. Še vedno smo prvi na lestvici, toda boriti se bomo morali do zadnje tekme. Če bo Barcelona zmagala, se nam bo približala na zgolj točko, toda še vedno bomo prvi," je optimističen Ronaldo, ki je v svojem slogu še dodal: "Seveda smo razočarani, toda po mojem mnenju je Real veliko boljša ekipa od Atletica. Prepričan sem, da bomo še enkrat osvojili prvenstvo. Tudi pred tremi leti smo z Barcelono izgubili z 0:5, bil je težak dan, toda preboleli smo."