© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
20.01.2015 20:16:54

Ronaldo: To sem storil zaradi njih

Portugalski nogometaš je v intervjuju za francoski medij razkril, zakaj si je na podelitvi za najboljšega nogometaša leta 2014 privoščil zdaj že znameniti krik.

Krik, ki je prišel iz njegovih ust po koncu zahvalnega govora na podelitvi za najboljšega nogometaša leta 2014, je presenetil marsikaterega gledalca pred malimi zasloni, pa tudi vse tiste, ki so si gala prireditev ogledali v dvorani. Kot je zdaj pojasnil za francoski medij, je bila to gesta, ki je bila namenjena vsem njegovim soigralcem.

Takšne krike namreč nogometaši madridskega Reala spuščajo ob doseženih zadetkih. "S takšnim glasom vedno pospremimo dosežen zadetek in zmago. To delamo na tekmah, na treningih, povsod. Seveda vsi ne bodo razumeli, zakaj sem to storil na podelitvi, ampak zdelo se mi je lepo. Na takšen način sem se želel zahvaliti soigralcem, ki so veliko pripomogli k tej nagradi. Vedno so mi stali ob strani in jaz njim. To sem storil zaradi njih," je svojo potezo razložil trikratni dobitnik zlate žoge.

IRINI ŽELIM VSE NAJLEPŠE
Ronaldo se je na podelitvi sicer pojavil sam in s tem sprožil številna ugibanja, zakaj se mu ni pridružila dolgoletna spremljevalka Irina Šajk. Kmalu za tem se je izkazalo, da sta se resnično razšla, po dobrem tednu ugibanj, pa je izjavo za javnost danes podal tudi sam.

"Po petih letih sva se z Irino Šajk odločila, da prekineva razmerje. Verjameva, da je bil takšen korak najboljši za oba. Irini želim vse najlepše," je na kratko sporočil 29-letni portugalski nogometaš.