© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ro
ro
20.01.2015 19:25:38

Domžalčani začeli s štirico

Nikola Miljković

Luka Elsner in njegovi varovanci so niz prijateljskih preizkušenj začeli z zmago.

Po napornem uvodnem delu priprav so Domžalčani odigrali tudi prvo prijateljsko tekmo. V Športnem parku so gostili ljubljansko Ilirijo 1911, ki je po prvem delu prvenstva v 3. SNL - center na drugem mestu, in jo po pričakovanjih premagali s 4:0 (1:0). Med strelce so se vpisali Nemanja Maksimović (15), Rudi Požeg Vancaš (59), v Leicesteru rojeni reprezentant Antigve in Barbude Jorrin John (63), ki je na preizkušnji in Anže Jelar (86), v 24. minuti Uroš Korun ni realiziral najstrožje kazni.

Domžalčani so dvoboj začeli v postavi Vidmar, Skubic, Korun, Horić, Trajkovski, Zec, Črnic, Maksimović, Majer, Simić, Vuk, v drugem polčasu so igrali Milić, Kous, Dobrovoljc, Pejović, John, Jelar, Panayiotou (od 83. Blejdea), Primc (od 75. Ivkič), Podlogar, Požeg Vancaš in Aneff.

Zaradi okrevanja po poškodbi so manjkali Zeni Husmani, Benjamin Morel, Ajdin Mulalić, Aladin Šišić in Yann Mvita Nkelu, ki je na preizkušnji. Alen Ožbolt je na preizkušnji pri drugi ekipi Borussie iz Dortmunda, trener Luka Elsner v kader ni uvrstil Anžeta Malnarja, Ernesta Grvalo, Žana Žužka, Žana Kumerja in Mateja Eterovića.