© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tp
tp
11.12.2014 23:45:13

So to najzvestejši navijači?

Zadnja tekma prvega dela lige Europa za ruski Krasnodar ni imela posebnega pomena, ekipa je namreč zapravila vse možnosti za napredovanje.

A to štirinajstim navijačem trenutno četrte ekipe v ruskem prvenstvu ni preprečilo, da se ne bi odpravili na 3200 kilometrov dolgo in naporno potovanje do angleškega Liverpoola, kjer so se njihovi ljubljenci pomerili z Evertonom. 

Na poti so zamenjali dva leta najprej do Dunaja in nato še do Londona, do končnega cilja jih je prepeljal vlak, na poti pa so se srečali še z močnim deževjem. A na koncu je bila njihova zvestoba klubu poplačana. Ne le, da so videli zmago svoje ekipe, temveč so za štirinajst člansko odpravo poskrbeli tudi pri gostiteljih. Pri Evertonu so jim namreč v posebni loži pred tekmo postregli s pijačo, omogočili pa so jim tudi srečanje s predstavniki kluba in družinskimi člani ekipe Krasnodarja. Na koncu je vseeno ostalo nekaj grenkega priokusa zaradi izpada iz tekmovanja, na drugi strani pa so bili napredovanja kljub poraza veliko bolj veseli domačini.