© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
04.12.2014 14:44:16

Real Madrid po vzoru Maribora

Nogometaši madridskega Reala so za uspešno lansko sezono poleg bogatih denarnih nagrad prejeli tudi prav posebna darila.

Kot smo že včeraj pisali, so nogometaši Reala za evropski in pokalni dvojček prejeli lepe denarne nagrade, danes pa je v javnost "pricurjal" še drugi del klubske zahvale. Lahko bi zapisali, da so se pri slednji zgledovali po slovenskemu državnemu prvaku, saj je Maribor svojim varovancem že oktobra za uvrstitev v ligo prvakov prav tako poklonil ročne ure.

ura

Podobno darilo so prejeli tudi galaktiki, ki bodo zdaj lahko še bolj v koraku s časom in modo. Po novem se bodo na njihovih zapestjih bohotile luksuzne ure proizvajalca Panerai. Vsaka se ponaša z zlatimi dodatki (ohišje, luneta in zaponka so iz 18-karatnega rdečega zlata), pas je narejen iz krokodilje kože, cena ure pa zaradi bogate tradicije italijanskega proizvajalca z dodatkom švicarske brezhibne mehanike znaša okoli 30.000 evrov.

Kot se za takšno uro spodobi, številčnico varuje safirno steklo, ki je odporno proti praskam. Prav takšen material prekriva tudi zadnji del, na katerem je vgravirano nogometaševo ime in "UCL Champions 2014".