© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Robert Balantič
Robert Balantič
06.11.2014 20:29:12

The Special One v pisarni Zlatka Zahovića

Gregor Katić

Po sredini tekmi je portugalski strokovnjak pred vrnitvijo v London zavil v klubske prostore vijoličastih.

"Proti eni od najboljših evropskih ekip smo odigrali perfektno tekmo. Hočeš nočeš moraš imeti za remi proti tako kakovostni zasedbi tudi nekaj sreče, toda ta ni bila izražena v tolikšni meri, da si tega ne bi zaslužili," se je Zlatko Zahović ozrl na sredino večerno dogajanje pod Kalvarijo.

Znova se je srečal z Josejem Mourinhom, snidenje je bilo prisrčno. Pred začetkom dvoboja in po zadnjem pisku italijanskega delivca pravice sta se prijateljsko objela, druženje se je nadaljevalo tudi pod vzhodno tribuno Ljudskega vrta.

"Res je, povabil sem ga v svojo pisarno," je potrdil športni direktor vijoličastih. Seveda smo želeli izvedeti še kakšno podrobnost. Kako je denimo The Special One sprejel remi? "Bil je ekstremno nezadovoljen, tako kot sem bil jaz ekstremno zadovoljen. A tega seveda nisem hotel potencirati, to z moje strani ne bi bilo korektno. Sicer pa sva se tekmi tako ali tako skušala izogniti, pogovarjala sva se o drugih rečeh."

Najbrž ob kozarcu vina, mar ne? "Spila sva požirek rdečega," je razkril Zlatko Zahović in zavrnil naše domneve, da je bil na mizi portovec: "Kakšen portovec neki. Saj sem ga gostil v Mariboru, zato je bilo vino seveda domače, slovensko."