© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
06.11.2014 20:03:55

Mourinho v Mariboru prekinil intervju (video)

Drago Wernig - TAKA

Trener Chelseaja po remiju v Mariboru ni bil ravno najboljše volje.

Kako bi tudi bil, ko pa je njegovo moštvo izgubilo dve točki, ki si ju je po visoki zmagi v prvem dvoboju z vijoličastimi zelo verjetno že pripisalo. Vseeno si je kot pravi profesionalec vzel čas tudi za sedmo silo. Pred mikrofon (in kamero) ga je povabil eden izmed angleških novinarjev.

Mourinho je sprva govoril o tem, da ni bil zadovoljen s predstavo svojega moštva v prvem polčasu. Zato je ob glavnem odmoru opravil dve menjavi, deset minut pozneje pa še tretjo. S tem je želel dvigniti raven predstave svojih varovancev, kar mu je tudi uspelo.

Ko pa je Maribor dosegel zadetek, je bil pritisk na njegove igralce še večji. Kljub vsemu je strateg londonske ekipe mnenja, da si je njegovo moštvo zaslužilo zmago. Povedal je, da ima dolgo zgodovino s sodnikom Orsatom, ki traja še od takrat, ko je delal pri Interju, a o tem ni želel povedati kaj več. Pohvalil je Maribor, ki se je fantastično boril in osvojil točko. Pohvalil je tudi navijače in vzdušje v Ljudskem vrtu, nato pa je novinar skušal postaviti novo vprašanje.

Še preden ga je zastavil, ga je Portugalec prekinil in nemudoma končal pogovor. Le kaj je zanimalo radovednega novinarja?