© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Grega Videtič
Grega Videtič
13.07.2014 20:09:18

PSG snubi Di Mario

Reuters

Član madridskega Reala in argentinske reprezentance Angel Di Maria naj bi bil vse bližje prestopu k bogatemu PSG-ju.

Šestindvajsetletni napadalno usmerjeni vezist, ki je v zadnji sezoni z madridskim Realom osvojil naslov v ligi prvakov, je v zadnjem času tarča nekaterih največjih klubov. Najpogosteje se med njimi omenja Manchester United in PSG, prav slednji pa naj bi bil najbližje dogovoru z argentinskim virtuozom. Kot še poročajo španski časniki naj bi s katarskimi milijoni podkrepljeni Parižani Realu ponudili odškodnino v višini 60 milijonov evrov.

Di Maria je član kraljevega kluba od leta 2010, ko je v Madrid prišel iz Benfice, v tem času pa je s klubom osvojil naslov španskega prvaka, enkrat je slavil v španskem superpokalu in dvakrat v kraljevem pokalu. V zadnji sezoni je bil eden najzaslužnejših za naslov v ligi prvakov, v finalu pa je bil izbran celo za igralca tekme, kljub temu, da sploh ni dosegel zadetka.

V primeru odhoda Di Marie pa ima Real pripravljeno že zamenjavo, saj naj bi se resno ogrel za odkritje letošnjega svetovnega prvenstva Jamesa Rodrigueza. Slednji je pred dnevi dejal, da že od nekdaj navija za tega španskega velikana, s čimer je zagotovo popihal na dušo tako vodstvu Reala kot vsem privržencem kraljevega kluba.