© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
12.07.2015 12:33:34

Lastnik Dallasa: Kdo je sploh Jordan?

Lastnik NBA moštva iz Teksasa Mark Cuban na svoj način preboleva zahrbtno potezo DeAndra Jordana.


Mark Cuban velja za enega bolj kontroverznih lastnikov katerega od moštev iz lige NBA. Leta 2000 je postal večinski lastnik Dallas Cowboysov, s tem pa se je začelo tudi zelo uspešno obdobje te ekipe. Za razilko od drugih lastnikov, ki so tekme spremljali iz posebnih prostorov, je Cuban tekme svoje ekipe spremljal s tribun, zelo priljubljen pa je tudi pri medijih, saj velja za možakarja, ki govori brez dlake na jeziku.

Pred dnevi je bil prisoten tudi na tekmi poletne lige, kjer je spodbujal svoje igralce. Seveda se ni mogel izogniti vprašanjem o DeAndreju Jordanu, ki je sredi tedna požrl besedo in dodobra razjezil Kavboje. Košarkar je bil z njim že praktično dogovorjeni, nato pa si premislil in podaljšal z LA Clippersi.

Zdaj se je na to temo oglasil tudi Cuban, ki pa na presenečenje mnogih ni zlil gnojnice na 211 centimetrov visokega centra, na vprašanje novinarja, kaj meni o dogajanju okoli Jordana, pa odgovoril: "Nimam pojma o kom govorite," in s kislim nasmeškom nadaljeval: "Resno! Poskušam ugotoviti o kom govorite."