© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ro
ro
04.09.2015 10:40:52

Jasna Kuljaj navija za Muro

Jasna Kuljaj
Jasna Kuljaj
Arsen Perić

Soboški črno-beli so pred nadaljevanjem sezone okrepili ekipo.

Nogometaši Mure so v prvem krogu Pokala Slovenije osupnili slovensko nogometno javnost. Senzacionalno so premagali Goričane in zdaj čakajo na dvoboj z ranjenimi Celjani, ki po odhodu Simona Rožmana še niso našli novega trenerja.
Vsakdan murašev pa je seveda 3. SNL - vzhod, z novim vodstvom v Fazaneriji ne skrivajo, da želijo napredovati med drugoligaše, a začetek prvenstva je bil nekoliko slabši od pričakovanj. Varovanci trenerja Ferija Cifra so v prvem krogu praznih rok ostali v Odrancih, gostitelji, ki branijo naslov prvaka, so na novem igrišču slavili s 3:0, nakar so se črno-beli pred svojimi navijači znesli nad Rakičanom in mu nasuli štiri gole. Med tednom so bili uspešni tudi v pokalnem tekmovanju MNZ Murska Sobota, s 4:1 so bili boljši od Bakovcev, v nedeljo jih v Križevcih na Goričkem čaka naslednji prvenstveni izziv.

Tokrat v še nekoliko okrepljeni zasedbi, Mura je v izdihljajih prestopnega roka dobila tri nove moči. V prekmursko prestolnico se je tako vrnil Saša Lalović, ki je v preteklosti že dvakrat branil črno-bele barve, nazadnje je igral za avstrijski Leoben. Kot zanimivost dodajmo, da tokrat v Mursko Soboto prvič prihaja tudi kot oče, pred pol leta sta s priljubljeno televizijsko voditeljico Jasno Kuljaj dobila hčerko Anastazijo.

Soboško zasedbo sta okrepila še Uroš Kos iz Rakičana in Marko Zidar, ki je nazadnje igral za ljubljansko Svobodo, pred tem je bil član mladinske ekipe Domžal, novim izzivom naproti se je odpravil Tilen Barbarič.