© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
01.04.2015 10:50:56

Apatič v beltinškem dresu

Arsen Perić

Najbrž vas ni malo, ki se sprašujete, kje je Tadej Apatič in kaj se z njim dogaja? V zadnjem obdobju je preprosto mrknil z nogometnega prizorišča.

Kot je znano, se je 27-letni Prekmurec, ki je z Domžalami osvojil dva naslova prvaka, po kratki epizodi v zmajevem gnezdu preselil v Bolgarijo, kjer je zaigral v dresu Slavie iz Sofije. Zbral je trinajst nastopov, toda po koncu sezone se z vodilnimi možmi kluba ni dogovoril za nadaljevanje sodelovanja, zato je lansko poletje iskal nove delodajalce.

Ni jih dobil, prav tako se njegov status ni spremenil niti v zimskem prestopnem roku. Ponudbe, ki bi zadovoljila njegova pričakovanja, ni bilo, zato se je nekdanji mladi slovenski reprezentant medtem usmeril tudi v nekatere druge dejavnosti, toda to nikakor ne pomeni, da se je nadaljnji profesionalni karieri že odrekel.

A čas brez nogometa je preprosto predolg, zato se je Tadej Apatič odločil vrniti na igrišče. Za zdaj sicer ne na najvišji ravni, ampak v domačem kraju. Do konca sezone bo tako priskočil na pomoč Beltincem, ki ne skrivajo ambicij po napredovanju v drugoligaško druščino.

Če ne bo dodatnih zapletov, naj bi danes ali jutri iz Bolgarije prispel cerifikat, tako da bo lahko Štefan Škaper na njegove usluge računal že v ponedeljek, ko bodo kanarčki gostili Bistrico.