© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.08.2015 15:38:48

Se res vse bolj nagiba k vrnitvi?

Profimedia

Haris Vučkić si še naprej išče novega delodajalca, toda časa mu počasi zmanjkuje.

Konec poletnega prestopnega roka je pred vrati, Haris Vučkić pa še vedno ni uredil svojega klubskega statusa, čeprav so mu pri Newcastle Unitedu že pred časom sporočili, da nanj ne računajo več.

Marsikdo bi pomislil, da Vučkić na stadionu St James' Park vztraja za to, ker doslej ni prejel nobene prave ponudbe, toda temu vendarle ni tako. Slovenca naj bi si želeli medse zvabiti številni, Vučkić pa med drugim koleba tudi zaradi tega, ker želi narediti vse prav. Noče tvegati, da se bo odločil za klub, kjer se bo nato ponovila njegova zgodba iz Uniteda, na vsak način hoče podpisati za nekoga, kjer bo lahko predvsem redno igral iz tedna v teden.

Kot rečeno, za Vučkića naj bi se zanimalo kar nekaj klubov, v preteklosti se je omenjalo predvsem Bristol City, Cardiff City, Burnley, Bolton, Hull City, Norwich City in Bournemouth, v zadnjem času je zanimanje zanj menda pokazal tudi turški klub Antalyaspor, kjer si kruh že služita Sašo Fornezzi in Vučkićev nekdanji soigralec iz mlade reprezentance Dejan Lazarević.

Toda po poročanju nekaterih otoških medijev se Vučkić vse bolj spogleduje z idejo, da bi se vrnil tja, kjer je že bil – na Ibrox. Tam domuje padli škotski velikan Rangers, ki se mu letos ni uspelo vrniti nazaj v prvo ligo, bo pa zato naredil vse, da mu bo v novi sezoni. Za zdaj mu kaže dobro, na uvodnih treh tekmah je dosegel tri zmage in ob tem pridelal razliko v golih 9:2.

Toda veljaki modrih vseeno iščejo način, kako Vučkića vrniti v staro jato, tudi Slovenec pa naj bi se bil pripravljen sprijazniti z nižjo plačo, da bi le lahko spet igral za klub, za katerega je v drugem delu pretekle sezone zabil devet golov na dvaindvajsetih tekmah.