© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
eč
18.07.2015 14:21:53

Tudi agent potrdil, da ni več nobenega dvoma

Profimedia

Vse kaže, da je vse odločeno glede prihodnosti odličnega slovenskega vratarja Samirja Handanovića.

Roma, Manchester United, Paris Saint Germain, Manchester City, Valencia, Sevilla in še kdo. Vsi ti klubi naj bi se v preteklih mesecih zanimali za Samirja Handanovića, toda zdaj ni nobenih dvomov več – vsi se bodo morali obrisati pod nosom za prvega vratarja reprezentance Slovenije. Handanović se je namreč odločil, da bo ostal zvest Interju, le še vprašanje časa je namreč, kdaj bo z Milančani podpisal novo pogodbo.

Da se bo takšen scenarij uresničil prej ali slej, je potrdil tudi agent nogometaša iz Ljubljane. Federico Pastorello je sicer tisti, ki je nedolgo tega dvignil ogromno prahu z izjavo, da so pogajanja med klubom in igralcem do septembra ustavljena, a očitno se je medtem zgodilo marsikaj.

"Handanović bo ostal pri Interju. Stoodstotno," je zdaj ploščo zamenjal Pastorello in glede prihodnosti nekdanjega nogometaša Udineseja še dodal: "Obstaja neuraden dogovor glede podaljšanja pogodbe. V naslednjih tednih bo zaveda tudi uradno potrjena." Enaintridesetletni Sarma naj bi pogodbo podaljšal še za tri leta.