© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nmu
nmu
18.07.2015 10:12:47

Enkraten vole zvezdnika nogometa na mivki (video)

vszi

Na svetovnem prvenstvu v nogometu na mivki je portugalski zvezdnik Madjer zabil resnično enkraten zadetek.

Ste vedeli, da v teh dneh na Portugalskem poteka svetovno prvenstvo v nogometu na mivki? Turnir se je že prevesil v zaključni del, znana sta oba polfinalna para. Gostitelji Portugalci se bodo pomerili z Rusijo, drugi polfinalni par sestavljata Italija in presenečenje prvenstva Tahiti. Obe tekmi bosta odigrani danes, finale bo že jutri.

Ali bo v finalu zaigrala tudi Portugalska, bo v veliki meri odvisno od Madjerja. Bržčas zanj še niste slišali, toda gre za zvezdnika tega nogometa. Že 38-letni v Angoli rojeni nogometaš je bil v letih 2005, 2006 in 2008 prvi strelec svetovnega prvenstva, v zgodovini tega tekmovanja je zabil že več kot 100 golov. Bil je tudi že svetovni prvak, pa najboljši nogometaš na svetu in tako dalje in tako naprej.

V tem trenutku je s sedmimi goli drugi strelec turnirja, v polfinalu je ob zmagi nad Švico s 7:3 zabil hat-trick. Postregel pa je tudi z zadetkom, ki je postal pravi hit svetovnega spleta. Posnetek se vrti marsikje in dejansko je Madjer zabil resnično imeniten gol. Po žogi je od daleč udaril z volejem in mojstrsko meril v polno. A kaj bi opisovali zadetek, raje si oglejte posnetek in sami presodite, ali je vrhunski ali pa zgolj povprečen.