© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
18.07.2015 11:54:52

V Beogradu čakajo na Stojićev odgovor

Grega Wernig

Kultna beograjska Crvena zvezda želi poslovati s slovenskim prvoligašem Olimpijo, na Marakani čakajo odgovor generalnega direktorja zeleno-belih Ranka Stojića.

Marko Vukčević k Crveni zvezdi, Joshua Paker k Olimpiji? To je ideja, ki se je rodila že pred dnevi, na naši spletni strani smo o njej že poročali. Smo pa zdaj izvedeli, da dejansko ne gre zgolj za govorico. Beograjčani so se dejansko zelo ogreli za Vukčevića, predvsem po zaslugi trenerja Miodraga Božovića, ki naj bi za vsako ceno želel v svojo ekipo pripeljati rojaka iz Črne gore. Toda problem je, ker Crvena zvezda denarja za odkup črnogorskega reprezentanta nima. Se je pa zato spomnila zanimive rešitve: v zameno za Vukčevića je pripravljena Ljubljančanom odstopiti Joshuo Parkerja.

Parker je kot član Domžal v Sloveniji pustil dober pečat, toda v Srbiji se nikakor ni znašel. Dejansko ga pri Crveni zvezdi nočejo več, očitajo mu, da je vzorčni primer pravega neprofesionalca. Parker medtem odvrača, da ga določeni ljudje že vse od začetka podijo iz kluba, zato res ne bi bilo presenečenje, če bi že v kratkem dejansko odšel drugam. Pa bi to lahko bila Olimpija?

Iz zanesljivega vira smo izvedeli, da imajo zmaji na mizi ponudbo Crvene zvezde. In hkrati nekaj dni časa, da sporočijo svojo odločitev. Generalni direktor zmajev Ranko Stojić naj bi še kolebal o vsem skupaj, na Vukčevića Olimpija sicer ne računa več resneje, naj bi se pa Stojić spraševal, ali njegova zasedba v tem trenutku resnično potrebuje Parkerja. Skratka, že v nekaj naslednjih dneh bi lahko padla končna odločitev o tem, ali bosta kluba iz Srbije in Slovenije dejansko sodelovala med sabo.