© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bo
bo
05.02.2015 21:58:22

Koga želite? Krajnca? Ne, ne bo šlo

Profimedia

Luka Krajnc je ostal pri Ceseni, čeprav so ga želeli tudi drugi klubi.

Čeprav je Luka Krajnc star šele 20 let, ima za seboj že kar nekaj tekem v elitni italijanski ligi serie A. V tej sezoni se dokazuje pri Ceseni, ob tem je zanimivo, da je slednja vse tri zmage dosegla z njim v udarni enajsterici. Otrok Maribora, ki ga je na Apeninski polotok leta 2011 pripeljala Genoa, je na teh tekmah še enkrat več dokazal, da se v njegovih nogah skriva izjemen talent. Tega pa so prepoznali tudi drugi.

Na zadnji dan zimskega prestopnega roka je tako Krajnčev klub menda prejel kar nekaj ponudb za mladeniča. Govori se, da sta se v Italiji zanj najbolj ogrela Sassuolo, kamor se je iz Chieva preselil Dejan Lazarević, in tudi Torino, ki si je močno želel tudi Jasmina Kurtića in Josipa Iličića. Na vrata Cesene naj bi potrkalo tudi nekaj klubov iz tujine, toda uprava črno-belih je vsem odgovorila z istimi besedami: "Krajnc ni na voljo!"

Pri Ceseni naj bi v mladem slovenskem reprezentantu v tem trenutku videli pomembnega člana moštva, ki bi se lahko že v prihodnjih sezonah dokončno ustalil tudi v udarni enajsterici. A vprašanje, če ga bodo dejansko lahko zadrževali še dolgo. V primeru vrnitve nazaj v serie B, kar glede na trenutno stanje na lestvici ne bi bilo presenečenje, bi se bržčas marsikaj hipoma spremenilo.