© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
05.02.2015 16:55:54

Mariborska zabava v Beleku (foto)

Slovenski prvaki so danes dopoldne na pripravah v Turčiji opravili nekoliko drugačen trening.

Vijoličasti nadaljujejo priprave v Beleku, za njimi je pet delovnih dni. Glede na zimske razmere na sončni strani Alp je kakopak popolnoma jasno, da so se za selitev v Turčijo odločili v najboljšem močnem času. V čudovitem vremenu imajo na voljo izjemne pogoje za vadbo, ki si jih seveda prizadevajo čim boljše unovčiti. Doslej so slovenski prvaki opravili šest treningov in odigrali dve tekmi, z Belchatowom in BETE Borisovim so se razšli z izidom 2:2.

Po številnih naporih Marcos Tavares in soigralci danes niso preveč obremenjeni. Na igrišče so se odpravili le dopoldne, in sicer z namenom regeneracije ter sprostitve, temu primeren je bil tudi način vadbe. Bil je zabaven, bilo je ogromno smeha, kako je vse skupaj potekalo, si oglejte v priloženi fotogaleriji.

Popoldne je namenjeno počitku, v petek bo delovni ritem znova običajen. Varovanci trenerja Anteja Šimundže se bodo potili dvakrat, ob koncu tedna bodo odigrali naskednji prijateljski preizkušnji. V soboto bo na nasprotni strani bolgarski Litex, v nedelko romunska Steaua.