© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
jb
jb
05.02.2015 08:31:27

Nova pogodba z Interjem? Hja ...

Profimedia

Samir Handanović za zdaj ne bo podaljšal pogodbe z Interjem. Jo sploh kdajkoli bo?

Nogometaši padlega italijanskega velikana Interja so včeraj vnovič razočarali svoje navijače. V četrtfinalu pokala so morali priznati premoč Napoliju, mož odločitve v Neaplju je bil v 93. minuti Gonzalo Higuain. Samir Handanović pri tokratnem spodrsljaju svojega kluba ni sodeloval, po dolgem času se je usedel na klop za rezerve, trener Roberto Mancini pa je med vratnici postavil Juana Pabla Carriza. In vse bolj se zdi, da se bo Inter že dokaj kmalu moral na vsaki tekmi znajti brez odličnega Slovenca.

ZGOLJ TRIJE LAHKOTNI SESTANKI
Govorice o tem, da bo Ljubljančan zapustil Milano, se po Italiji širijo že nekaj časa, v zadnjih dneh pa so se še okrepile. Nekaj dodatnega olja na ogenj je prilil Handanovićev agent Federico Pastorello, ki so ga včeraj novinarji na Apeninskem polotoku pocukali za rokav in pobarali, kako potekajo pogajanja z Interjem glede nove pogodba za Handanovića.

"Nova pogodba? Veste, kako je … Samir ima pogodbo, ki velja do leta 2016. In zaradi tega se glede podaljšanja v tem trenutku ne pogovarjamo. Vse, kar je bilo, so bili trije dokaj lahkotni sestanki z Interjem," je dejal Pastorello in glede prihodnosti nekdanjega člana Udineseja dodal: "Bomo videli, kaj se bo zgodilo. Nekaj pa drži kot pribito: Samir obožuje Italijo ..."

INTERJEV ADUT LE DENAR
Italijanski mediji so prepričani, da je želel Pastorello s svojimi zadnjimi besedami namigniti na to, da reprezentanta Slovenije v tem trenutku najbolj zanima prestop k Romi. Slednja naj bi se že več mesecev smukala okoli otroka ljubljanskega Slovana, Rimljani menda za poletje pripravljajo bogato ponudbo, s katero bodo potrkali na vrata Interja. Pri tem sicer ne bi imeli nič proti, če bi Handanović ostal, a je dejstvo, da mu lahko ponudijo bore malo. Denar že, toda tega ima tako ali tako dovolj. Kaj pa uspehov, lovorik, zmag? Hja, teh pač doslej ni bilo veliko. In to ga moti. Zelo moti.