© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
04.02.2015 21:48:47

Celjani boljši od Gorice

Nikola Miljković

Prvoligaški prijateljski obračun pripadel grofom.

Goričani in Celjani so sredo izkoristili za prijateljsko preizkušnjo, v mestu vrtnic so z 1:0 (0:0) slavili grofi. V zanimivem dvoboju je bil edini strelec Ivana Lendrić, hrvaški napadalec je po podaji Benjamina Verbiča mrežo zatresel v deveti minuti drugega polčasa. Za zasedbo iz knežjega mesta je bila to šesta tekma po začetku priprav, štirikratni prvaki so se pod vodstvom novega trenerja Cesara Beggija predstavili tretjič.

Gostitelji so dvoboj začeli v postavi Sorčan, Širok, Napoli, Jogan, Pasqualini, Johnson, Taider, Džuzdanović, Slivka, Majcen, Eleke, v nadaljevanju so priložnost dobili še Gallinetta, Caputo, Kavčič, Palumbo, Enow, Vetrih, Inoccenti, Arčon, Ruggiero, Makinwa, Osuji in Ferri.

Na drugi strani se je Simon Rožman odločil za postavo Kotnik, Jakolić, Žitko, Borenović (od 46. Krajcer), Gobec (od 46. Vidmajer), Jugović, Miškić (od 46. Vrhovec), Kubo (od 46, Verbič), Ahmedi (od 36. Zbičajnik), Bajde, Lendrić.

ZAVRČ PREMAGAL ALUMINIJ
Dejavni so bili tudi nogometaši Zavrča, ki so bili v prijateljskem sosedskem dvoboju v Kidričevem boljši od Aluminija, zmagali s 3:2. Prvoligaš je nastopil v kombinirani zasedbi, v četrtek pa udarno postavo na turnirju Istria Winter Cup v Umagu čaka dvoboj s srbskim prvoligašem Novim Pazarjem.