© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
20.07.2014 20:41:37

Oblaku namenili čast, da je razrezal odojka

vszi

Jan Oblak se iz dneva v dan vse bolj privaja na novo okolje, prav tako kot ekipa Atletica nanj.

Diego Simeone in njegovi varovanci so od četrtka na pripravah v kraju Los Angeles de San Rafaela, kjer si argentinski strokovnjak ob vsakodnevnih treningih prizadeva v moštvu ustvariti tudi primerno ozračje.

Skupna večerja je gotovo ena od pravšnjih rešitev. Zgodila se je v soboto, ko so aktualni prvaki la lige po popoldanski vadbi zapustili svojo pripravljalno bazo in se odpravili v bližnjo Segovio, kjer v eni od tamkajšnjih restavracij v čast gostov iz Madrida vsako leto pripravijo posebno večerjo. Rdeče-belo zasedbo je ob steklenicah vrhunskega vina in darilu za šampionski naslov znova dočakal topel sprejem.

oblak
vszi

Kmalu se je na mizah znašla pečena svinjina, ki jo po tradiciji s krožnikom razkosata kapetan in igralec, ki je odločil ključni dvoboj v pretekli sezoni. Toda tokrat je bilo drugače.

Namesto kapetana Gabija, njegovega namestnika Raula Garcie in branilca Godina, ki je v zadnjem krogu z golom v Barceloni Atleticu prinesel naslov, je ta čast pripadla najnovejšima okrepitvama.

S krožnikom, kar je navada v tem delu Španije, sta v odojek zarezala Jan Oblak in Mario Mandžukić. Za čim boljše počutje v novem okolju in srečo ekipe v prihajajoči sezoni. Fotografiji razkrivata, da se slovensko-hrvaški dvojec v Atleticu dobro počuti ...

Diego Simeone in njegovi varovanci so od četrtka na pripravah v kraju Los Angeles de San Rafaela, kjer si argentinski strokovnjak ob vsakodnevnih treningih prizadeva v moštvu ustvariti tudi primerno ozračje. Skupna večerja je gotovo ena od pravšnjih rešitev. Zgodila se je v soboto, ko so aktualni prvaki la lige po popoldanski vadbi zapustili svojo pripravljalno bazo in se odpravili v bližnjo Segovio, kjer v eni od tamkajšnjih restavracij v čast gostov iz Madrida vsako leto pripravijo posebno večerjo. Rdeče-belo zasedbo je ob steklenicah vrhunskega vina in darilu za šampionski naslov znova dočakal topel sprejem.

Kmalu se je na mizah znašla pečena svinjina, ki jo po tradiciji s krožnikom razkosata kapetan in igralec, ki je odločil ključni dvoboj v pretekli sezoni. Toda tokrat je bilo drugače. Namesto kapetana Gabija, njegovega namestnika Raula Garcie in branilca Godina, ki je v zadnjem krogu z golom v Barceloni Atleticu prinesel naslov, je ta čast pripadla najnovejšima okrepitvama. S krožnikom, kar je navada v tem delu Španije, sta v odojek zarezala Jan Oblak in Mario Mandžukić. Za čim boljše počutje v novem okolju in srečo ekipe v prihajajoči sezoni. Fotografiji razkrivata, da se slovensko-hrvaški dvojec v Atleticu dobro počuti ...

Robinho po Kakajevi poti?
Iz naše zahodne soseščine prihajajo novice, da bi se Robinho lahko pridružil rojaku Kakaju pri novem članu ameriške lige MLS Orlando Cityju.
Že prejšnji teden je bilo mogoče slišati, da potekajo pogovori, ki bi se lahko končali z dogovorom o sodelovanju, a konkretnejših informacij ni bilo. Medtem se je Kaka že dogovoril o tem, da bo prihodnje leto član Orlanda, dotlej pa bo žogo kot posojeni član Sao Paula brcal v domovini. "Direktor Milana Adriano Galliani je potrdil, da je prišlo do pogovorov z Orlandom. Vpleteni strani se pogajata o prestopu. Če se bo ta zgodil, bi Robinho lahko šest mesecev igral v Braziliji, saj ne bi mogel zdržati pol leta brez nogometa. Njegova pogodba z Milanom poteče leta 2016, pogovori pa so za zdaj v začetni fazi. Orlandu bi ga Milan lahko posodil, ali pa celo prodal. Preučili bomo ponudbe in se odločili," je povedala Marisa Ramos. Robinho je v Milan prišel pred štirimi leti iz Manchester Cityja, rdeče-črni so takrat zanj plačali 18 milijonov evrov odškodnine. Vendar pa si 30-letni Brazilec v zadnjih dveh sezonah pri Milanu ni uspel zagotoviti mesta v udarni enajsterici, zato si želi zamenjati sredino.