© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
il
il
19.07.2014 01:00:34

Robinho po Kakajevi poti?

vszi

Iz naše zahodne soseščine prihajajo novice, da bi se Robinho lahko pridružil rojaku Kakaju pri novem članu ameriške lige MLS Orlando Cityju.

Že prejšnji teden je bilo mogoče slišati, da potekajo pogovori, ki bi se lahko končali z dogovorom o sodelovanju, a konkretnejših informacij na to temo vseeno ni bilo.

Medtem se je Kaka že dogovoril o tem, da bo prihodnje leto član Orlanda, dotlej pa bo žogo kot posojeni član São Paula brcal v domovini. "Direktor Milana Adriano Galliani je potrdil, da je prišlo do pogovorov z Orlandom. Vpleteni strani se pogajata o prestopu. Če se bo ta zgodil, bi bil Robinho lahko za dobo šestih mesecev posojen v Brazilijo, saj ne bi mogel zdržati pol leta brez nogometa. Njegova pogodba z Milanom poteče leta 2016, pogovori pa so za zdaj v začetni fazi. Orlandu bi ga Milan lahko posodil, ali pa celo prodal. Preučili bomo ponudbe in se odločili," je povedala Marisa Ramos.

Robinho je v Milan prišel pred štirimi leti iz Manchester Cityja, rdeče-črni so takrat zanj plačali 18 milijonov evrov odškodnine. Vendar pa si 30-letni Brazilec v zadnjih dveh sezonah pri Milanu ni uspel zagotoviti mesta v udarni enajsterici, zato si želi zamenjati sredino.